zwemmen 1ste en 6de leerjaar

Betreft: zwemmen 1ste en 6de leerjaar

De leerlingen van het 1ste en het 6de leerjaar gaan de 1ste periode van dit schooljaar, vanaf 1 september tot en met 20 november elke vrijdag zwemmen.

Praktische richtlijnen:

• de zwemlessen worden gegeven door meester Brent,
  • de prijs voor het zwemmen bedraagt 1.5 euro per beurt. De rit met de bus bedraagt 2.5 euro. De afrekening gebeurt via de schoolfacturatie,
  • kom steeds op tijd naar school, de bus kan niet wachten op leerlingen die te laat komen,
  • indien een leerling niet mee kan zwemmen, blijft hij/zij op school, er zijn geen kinderen toegelaten in het zwembad die niet mee zwemmen,
  • De leerlingen krijgen de 1ste zwemles een badmuts van sportoase betaald door de school.

Hoe bewaar je de badmuts best: de leerlingen stoppen hun natte zwemkledij in de badmuts en thuis doe je best talkpoeder in de badmuts, zo kleeft deze niet aan elkaar.

Bij sportoase werken ze met 3 kleuren badmutsen, naargelang hoe goed je kan zwemmen. Wanneer de badmuts van uw zoon/dochter van kleur verandert wordt deze gewoon geruild bij sportoase. Bij verlies of beschadiging wordt deze aangerekend  via de factuur.

• Draag steeds gemakkelijke kledij om ons vlug om te kleden.

Wat breng je mee:

• 2 handdoeken (één voor op de grond)
  • zwempak (voor jongens is een zwemshort met passende pijpen verplicht)
  • badmuts(van sportoase zie boven)

Groeten,