Update corona besmetting

Beste ouder,

Juf Tessa heeft laten weten dat haar test negatief is, zij komt morgen dus gewoon terug naar de klas. Voor de leerlingen van 2A verandert er dus niets. Juf Nancy zal nog zeker afwezig zijn tot en met vrijdag 23 oktober. Zij wordt vervangen door juf Jolien Hardis.

De leerlingen van 2B volgen nog steeds de volgende regels:

De leerlingen van 2B

• mogen naar school komen maar ze moeten tot vrijdag 23.10 hun gezondheid opvolgen en ze moeten hun sociale contacten beperken.
  • mogen dus tot en met  donderdag 22.10 niet naar hun hobby’s of op bezoek bij familie of vrienden gaan.
  • worden standaard niet getest, enkel als ze zich ziek voelen moeten ze naar de huisarts en deze beslist of er een test nodig is.
  • de broers en de zussen  van deze leerlingen mogen naar school en hoeven hun sociale contacten niet extra te beperken.
  • spelen tot en met donderdag 22.10 spelen in een afgebakende zone op de speelplaats.
  • mogen niet naar de voor-en naschoolse opvang. De broers en zussen van kinderen van 2B mogen dit wel. indien jullie zelf echt geen andere oplossing hebben voor opvang neem dan contact op met de directie 0476 99 47 73.

Als u nog vragen heeft, dan kan u terecht bij de directeur en het CLB.

Dr. Popelier Ann                                                                                                    Ann Verstappen

CLB – arts                                                                                                                                        Directeur

ann.popelier@clbkompas.be                                                                                                       directie@basisschool-itegem.be