Snuffeldagen in AH!

Beste ouder, beste leerling,

Rare tijden vragen een aangepaste schoolorganisatie, wat spijtig genoeg betekent dat we, ter voorbereiding van het schooljaar 2021 – 2022, geen snuffeldagen voor de basisscholen kunnen organiseren dit voorjaar.

• Het infomoment op maandag 25 januari 2021 wordt digitaal ter beschikking gesteld aan ouders en leerlingen.

De presentatie, inclusief mijn persoonlijke toelichting, kan u als ouder rustig, in uw eigen bubbel, thuis bekijken en beluisteren. U hoeft enkel via de link op onze website  www.atheneumheist.be het formulier in te vullen en wij sturen u de presentatie door in de week van 25 januari.

• Voor de inschrijvingsperiodes verwijzen wij u graag door naar onze website waar alles gedetailleerd staat beschreven.
  • In de komende weken en maanden verschijnen er op regelmatige basis infofilmpjes over de verschillende studierichtingen die we aanbieden en tegen eind april verschijnt er online een virtuele rondleiding doorheen onze school.

Logo GO! Atheneum Heist

Jan Reymenants