Sneeuwklassen annulatie

Na veel beraad en overleg, en met heel veel spijt in ons hart, hebben we na het nieuws van de laatste dagen besloten om onze sneeuwklassen te annuleren.  Omdat de coronacijfers iedere dag fors stijgen, denken we dat dit de beste oplossing is. Door deze beslissing nu te nemen, hebben we ruim de tijd om een alternatief te zoeken in het binnenland. We denken hierbij aan bos-, zee-, sport- of creaklassen in een latere periode van het schooljaar.

Hierdoor hebben we ook meer tijd om onze carwash te organiseren, want op dit moment doen we dit ook liever niet.

Het reeds betaalde bedrag zal zo spoedig mogelijk teruggestort worden. Bij het vinden van een nieuw alternatief zal er een nieuw factuur gemaakt worden.

We houden jullie nog op de hoogte.

Vriendelijke groeten,

Het sneeuwklasteam