Planning vanaf 8 mei

De kinderen krijgen opdrachten in het begin van de week en geven ook de gemaakte taken terug af op het einde van de week.

Voor het 1ste, 2de en 6de lj is dit een planning tot en met donderdag omdat zij vrijdag naar school komen.
Voor het 3de; 4de, 5de is dit een planning tot en met woensdag 20 mei.

Je zal zien dat de leerlingen sommige oefeningen moeten maken en sommige mogen maken.

Verbeteren van de taken

Op dinsdag 19 mei  tussen 13.00 uur en 18.00 uur verwachten we alle boeken of bundels terug op school. Op Dulft onder het afdak zullen dozen klaar staan waar je de zakken  per klas in kan leggen.

• Het is de bedoeling dat er telkens maar 1 ouder per gezin naar school komt.
  • Je komt binnen langs de schoolpoort voorbij het gebouw en gaat over de speelplaats, je legt de boeken in de juiste doos.
  • Probeer om je aanwezigheid op en rond de school zo kort mogelijk te houden en bewaar de nodige afstand.

Wanneer jullie echt niet op het geplande tijdstip aanwezig kunnen zijn, kunnen jullie contact opnemen met de directie via directie@basisschool-itegem.be

Nieuwe bundels en boeken.

Voor het 3de en het 4de lj. zullen er bundels bij de bakken liggen die je kan meenemen, zij brengen dus geen boeken meer rond op maandag.

Voor het 5de lj. kan je woensdag tussen 11.00 uur en 18.00 uur je zak terug komen ophalen onder het afdak van Dulft.

Hartelijke groeten,