Planning van 4 tot 8 mei.

De kinderen krijgen opdrachten in het begin van de week en geven ook de gemaakte taken terug af op het einde van de week.

Het is aan te raden aan alle leerlingen om online te komen zowel bij het babbelmoment als bij een vragenronde, zo weet de leerkracht of iedereen mee is. Indien er iets niet lukt, neem dan contact op met de juf/meester via mail. De juf/meester zal dan individueel aan uw kind uitleg geven via de online knop op de website.

In de zak zitten terug de werkboeken voor de volgende week.

Dit is voorzien voor de periode tot en met 8 mei 2020.
Je zal zien dat de leerlingen sommige oefeningen moeten maken en sommige mogen maken.

Voor moederdag zit er een opdracht bij in.

Verbeteren van de taken

Op vrijdag  8-5-2020 tussen 13.00 uur en 18.00 uur verwachten we alle boeken of bundels terug op school. In de Schoolstraat onder het afdak zullen dozen klaar staan waar je de boeken (in een zak) per klas in kan leggen.

• Het is de bedoeling dat er telkens maar 1 ouder per gezin naar school komt.
  • Je komt binnen langs de schoolpoort en legt de boeken in de juiste doos.
  • Probeer om je aanwezigheid op en rond de school zo kort mogelijk te houden en bewaar de nodige afstand.

Wanneer jullie echt niet op het geplande tijdstip aanwezig kunnen zijn, kunnen jullie contact opnemen met de directie via directie@basisschool-itegem.be

Na het nakijken brengen de  leerkrachten alles terug naar  u thuis zodat de kinderen ten laatste op maandagmiddag terug aan de slag kunnen.

Veilig opnieuw opstarten: onze school werkt eraan

De veiligheid van onze leerlingen en ons personeel is het belangrijkste. De komende dagen onderzoeken we hoe we veilig kunnen heropstarten. We gebruiken daarbij het draaiboek met maatregelen en richtlijnen van de overheid. We maken een risicoanalyse op.
Van zodra we meer info hebben, houden we jullie op de hoogte.

Hartelijke groeten,