Opvang herfstvakantie

Tijdens de schoolvakanties wordt er  geen opvang door BKO voorzien op de verschillende locaties maar wordt net dezelfde regeling gevolgd als tijdens de zomervakantie 2020.

Vakantieopvang gebeurt binnen de speelpleinwerking op locatie Boonmarkt en BKO Hallaar in verschillende bubbels. Het volledige aanbod activiteiten voor de herfstvakantie kan je terugvinden in de Lollie herfstvakantie.

Ter info voor  speelpleinwerking :

2.5  tot 4jaar worden opgevangen in 2 bubbels, van max.30 kleuters per bubbel, in locatie BKO Hallaar ( met begeleiding van BKO )

5-6 jarigen worden opgevangen in 1 bubbel  van max. 30 kinderen per bubbel in locatie Boonmarkt (met begeleiding van BKO)

7-12 jarigen worden opgevangen in 2 bubbels in locatie Boonmarkt ( begeleiding door animatoren speelplein)

Inschrijvingen sportkampen zijn van start gegaan 12/10. De inschrijvingen voor speelpleinwerking gaan van start vanaf woensdag 14/10.

Tel.nr. opvang : 015 75 86 57

Met vriendelijke groeten,