Musical 20-21-22 maart

Zoals U al in de brochure kon lezen, brengt onze school tijdens dit schooljaar weer een musical.  Wij spelen voor u “Niet te filmen”. Wij voorzien vijf voorstellingen; nl. één op vrijdag 20 maart 2020 in de namiddag (tijdens de schooluren), twee op zaterdagnamiddag 21 maart en twee op zondagnamiddag 22 maart.  Om de rollen te kunnen verdelen, het koor samen te stellen, de verschillende optredens van de klassen voor te bereiden en de naaimoeders aan het werk te zetten, zouden wij graag weten op welke kinderen wij dat weekend kunnen rekenen.  Wij hopen natuurlijk dat u uw zoon/dochter de toelating geeft om mee te dansen, te zingen, … zodat wij er samen iets tofs kunnen van maken.

Briefje om toelating te geven voor deelname aan de musical is met uw kind meegegeven.

Graag invullen en terug meegeven naar de klas.

Het musicalteam