MEGA Info-avond ‘Me time! De tijd van ons leven’

 

In deze drukke tijd, met zoveel dingen te doen, steeds in de weer voor alles en iedereen, zoeken we allemaal naar manieren om het vol te houden. De drukte op zich vraagt van ons heel wat inspanning en energie. Hoe langer een periode van drukte duurt, hoe moeilijker het is om te recupereren en niet opgebrand te geraken.

Tijdig ‘me time’ nemen dus….?

‘Me time’ na de uren? Het gevaar bestaat echter dat we in het scenario terecht komen dat ‘me time’ een ‘apart’ deel van de dag wordt; dat ‘me time’ moet compenseren voor de dagelijkse beslommeringen en de energievreters in ons leven, al de moetens en de verplichtingen, …

Erna Claes is doctor in de psychologie en expert trainer en adviseur. Erna zal ons gedurende deze avond boeien met haar verhaal over hoe je in het drukke leven tijd kan maken voor jezelf. Jezelf af en toe een pleziertje gunnen is volgens haar niet voldoende, je zou bij alles wat je doet aan jezelf moeten denken. ‘Me time’ betekent dat je in het dagelijkse leven bezig bent met dingen die nauw verbonden zijn aan je waarden, normen, sterktes, interesses en talenten.

Tijdens deze infosessie gaan we kijken hoe we terug ‘de tijd van ons leven’ kunnen creëren.

Wanneer?

Deze avond vindt plaats op donderdag 7 februari 2019 tussen 19 en 22 uur in de Blauwe Zaal van Cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg en staat open voor iedereen (ouders, leerkrachten en alle andere geïnteresseerden). Vanaf 19 uur verwelkomen we u, de lezing zelf begint om 19.30 uur stipt. Achteraf bent u uitgenodigd voor een drankje.

Tickets?

Deze avond wordt gratis aangeboden door de MEGAscholen, maar op voorhand je plaatsje reserveren is wel verplicht. Reserveren kan enkel via www.zwaneberg.be en niet via mail of telefoon; je vindt de voorstelling door rechts bovenaan op de website ‘me time’ in te vullen. Uiteraard kan je inschrijven voor verschillende personen samen, er staat geen maximum op het aantal reservaties. Na inschrijving krijg je je ticket op je mailadres toegestuurd, je houdt dus ook best je ‘ongewenste mail’ in de gaten. Dit ticket moet je afprinten en meebrengen naar de voorstelling op 7 februari 2019. Als je graag naast je collega’s, vrienden, … wilt zitten tijdens de voorstelling reserveer je best samen, de tickets bevatten een toewijzing van de zitplaats per persoon.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot dan!
De directies van de MEGAscholen
Anneke Dejonckere – Gelijke Kansen


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.