Kleuters: Moederdag en verjaardagen

Deze periode is voor iedereen een speciale periode, het gemis is groot zowel voor de kleuters als voor de juffen. Toch willen we het contact met onze kleuters niet verliezen.

Op de website van onze school vinden jullie de websites van de klassen waar jullie nog steeds nieuw materiaal op vinden. Hou dit dus zeker in de gaten.

Ook moederdag willen we niet zomaar laten voorbij gaan, onze juffen hebben vandaag een opdracht rondgebracht die je samen met je kleuter kan maken voor moederdag.

Voor extra info kan je op de website van de klas kijken daar vinden jullie een stappenplan met foto’s.

Voor de kleuters die sinds de lockdown al jarig geweest zijn, hebben we vandaag reeds verjaardagspakketjes voorzien. Bij de kleuters die nog jarig zijn “voor” de school weer open gaat, zullen de pakketjes tijdig geleverd worden.

Wanneer de kleuterschool terug open gaat, vieren we de jarigen alsnog op een gepaste manier met een traktatie door de juf.

Hopelijk zien we elkaar snel terug, we houden jullie op de hoogte.

Warme  afstandsgroeten,
Het kleuterteam