Doedagen – De Nekker

Betreft: DOEDAGEN!  (De Nekker te Mechelen)

Op donderdagvoormiddag 4 april 2019 zullen onze leerlingen van het 6de lj. deelnemen aan de DOEDAG op het domein van het Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker te Mechelen.

Op vrijdagvoormiddag 5 april 2019 is het de beurt aan onze leerlingen van het 5de leerjaar.

Jullie zoon/dochter krijgt de gelegenheid om samen met zijn/haar klasgenootjes tal van leuke, nieuwe dingen in het gezelschap van andere kinderen op te snuiven en om te ontdekken hoe leuk zo’n doedag kan zijn!      Hij/zij kan kiezen uit 70 workshops: vb. knutselen, dansen, zingen en springen, …: alles kan! Plezier gegarandeerd!

Praktische informatie voor het 6de leerjaar :

• Wij vertrekken ’s morgens met de eigen schoolbus stipt om 08.00 uur.
    • Terugkomst ’s middags voorzien omstreeks 12.45 uur.

• Gelieve boterhammen en drank mee te geven met je kind (elke leerling van het 6de leerjaar blijft die dag ineten).

Praktische informatie voor het 5de leerjaar :

• Wij vertrekken ’s morgens met de bus stipt om 08.00 uur
    • Terugkomst ’s middags voorzien omstreeks 12.45 uur.

• Gelieve boterhammen en drank mee te geven met je kind (elke leerling van het 5de leerjaar blijft die dag ineten).

De leerlingen dragen best sportieve kledij en stevig schoeisel.  Een aantal activiteiten vinden buiten plaats. Steek dus ook regenkledij in je rugzak.

Gelieve ook een plastieken zakje mee te geven, om spulletjes in te stoppen die ze ginder maken.

De deelnameprijs bedraagt € 10,00.

Dit bedrag komt op de leerlingenfacturatie.

De rest wordt bijgepast door het oudercomité (bedankt!) en de school.

Wij wensen iedereen een leuke DOEDAG!

Met vriendelijke groeten,

Het schoolteam.