MEGA Info-avond

‘Het geheim van geluk’ Leo Bormans

Iedereen is er naar op zoek, velen vinden er stukken en brokken van,
maar wat maakt ons precies gelukkig?

Reserveer je plaatsje!


Na het succes van het boek “Geluk. The World Book of Happiness” heeft Leo Bormans een nieuwe versie uitgebracht, “Geluk 2.0”. Het is een update met nieuwe inzichten van 50 recente en spraakmakende internationale onderzoekers. Het boek blijft dus het standaardwerk over onze kennis van geluk. In totaal hebben 100 geluksprofessoren, (geen dromers en filosofen, maar onderzoekers en wetenschappers van Amerika tot China, van Australië tot IJsland en Japan) hun kennis en wijsheid gedeeld in dit succesvolle boek. 

In deze voorstelling neemt Leo ons op een verrassende manier mee naar de kern van geluk en welzijn met de focus op een positieve levens- en opvoedingsstijl. Hij geeft ons honderd concrete tips mee die bijdragen tot een wereld van geluk voor onszelf en voor de anderen. 

Leo Bormans is auteur van de internationale bestsellers “Geluk. The World Book of Happiness” en “The World Book of Love”.  Hij geeft in binnen- en buitenland slechts een beperkt aantal lezingen. De reacties daarop zijn echter overal hartverwarmend. Wie zo’n avond heeft meegemaakt, weet waarom. Bekijk filmpjes, e-cards en reacties op www.leobormans.be en www.theworldbookofhappiness.com en www.theworldbookoflove.com. Gun jezelf dus het geluk om erbij te zijn!

Wanneer?

Deze avond gaat door op donderdag 13 februari 2020 om 19.30 uur in de Blauwe Zaal van Cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg en staat open voor ouders en leerkrachten. De voorstelling duurt ongeveer 120 minuten en laat niemand onberoerd. 

Tickets?

Deze avond wordt gratis aangeboden door de MEGAscholen, maar op voorhand je plaatsje reserveren is wel verplicht. Reserveren kan enkel via www.zwaneberg.be en niet via mail of telefoon. Je vindt de voorstelling door rechts bovenaan op de website ‘Geluk’ in te vullen. Uiteraard kan je inschrijven voor verschillende personen samen. Na inschrijving krijg je je ticket op je mailadres toegestuurd, je houdt dus ook best je ‘ongewenste mail’ in de gaten. Dit ticket moet je afprinten en meebrengen naar de voorstelling op 13 februari 2020. Als je graag naast je collega’s, vrienden, … wilt zitten tijdens de voorstelling reserveer je best samen, de tickets bevatten een toewijzing van de zitplaats per persoon. Reserveer je tickets op tijd! De plaatsen zijn beperkt! 

Vriendelijke groeten en hopelijk tot dan!

De directies van de MEGAscholen Anneke Dejonckere – Team Gelijke Kansen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.